Voordelen Vegan Friendly Label

Steeds meer consumenten zijn op zoek naar vegan producten en diensten. Dat realiseren ook steeds meer ondernemers. Met het Vegan Friendly label verbinden we deze ondernemers en consumenten. Hieronder vind je meer informatie over het Vegan Friendly label en de voordelen van deelname voor jouw bedrijf. Heb je alle informatie gelezen en past dit bij jouw bedrijf? Dan kun je via onderstaande button direct het label aanvragen. We zien je aanvraag graag tegemoet!

Deelname is gratis
Het Vegan Friendly Label is bedoeld om ondernemers met een (deels) vegan aanbod en consumenten die gebruik willen maken van veganistische producten of diensten makkelijk met elkaar te verbinden. Vegan Friendly is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV). De NVV heeft als doelstelling ‘het bevorderen van een veganistische leefwijze en het beëindigen van de exploitatie van dieren’. Deelname aan Vegan Friendly is gratis.

Herkenbaar met het Vegan Friendly logo
Gedurende de deelname zal je onderneming vermeld worden op de website https://veganfriendly.nl met uitgebreide zoekfuncties en daarnaast ontvang je het Vegan Friendly label in de vorm van een raamsticker en/of de digitale versie hiervan. De raamsticker zorgt ervoor dat je fysieke locatie duidelijk herkenbaar is als Vegan Friendly en de digitale versie van het Vegan Friendly label kun je gebruiken op je website, social media en huisstijldrukwerk. Een mooie, positieve meerwaarde voor je Vegan Friendly bedrijf.

Ledenpasvoordeel
Veel deelnemers van het Vegan Friendly label geven ledenpasvoordeel aan leden van de NVV. Jij ook? Het voordeel dat je biedt kan bestaan uit een kortingspercentage of een gratis product, zoals een kopje koffie of thee. Wij zorgen voor extra zichtbaarheid; je bedrijf wordt eenmalig opgenomen in de nieuwsbrief en op social media (Facebook, Instagram en LinkedIn) daarnaast mag je gebruik maken van een speciale versie van de raamsticker/het digitale label waarop ‘ledenpasvoordeel’ specifiek vermeld is, om zo meer klanten aan te trekken. Zo kunnen ondernemers en de NVV elkaar versterken.

Is jouw bedrijf er klaar voor?
Het label wordt exclusief uitgegeven aan bedrijven waar veganisten zich welkom kunnen voelen. Dat betekent bijvoorbeeld dat niet hoeft te worden uitgelegd wat het verschil is tussen vegetarisch en veganistisch en dat veganistische opties niet alleen beschikbaar zijn maar ook eenvoudig te onderscheiden zijn. We verzoeken je vriendelijk om ook de algemene voorwaarden te lezen. Gedurende de deelname zal de deelnemer producten en/of diensten alleen aanduiden als geschikt voor veganisten wanneer deze voldoen aan de criteria zoals aangeduid in artikel V van de algemene voorwaarden. Deelnemers zullen hun deelname duidelijk kenbaar maken door de raamsticker op een publiek duidelijk zichtbare plaats te tonen (indien fysieke locatie aanwezig) en digitaal (website en social media) kenbaar te maken met een link naar de veganfriendly.nl website en natuurlijk is alle personeel op de hoogte van de rechten en plichten die bij het Vegan Friendly Label horen. Samen zorgen we ervoor dat jouw vegan producten en/of diensten zo herkenbaar mogelijk zijn voor jouw doelgroep.

Aanmelden
Herken je jouw bedrijf in bovenstaande en heb je de algemene voorwaarden gelezen? Meld je bedrijf dan direct aan via bovenstaande button zodat ook jouw bedrijf herkenbaar én goed vindbaar is voor deze snelgroeiende doelgroep!

Er zijn 4 versies van het Vegan Friendly label:

‘Vegan Friendly’ label
De deelnemer die deels vegan producten en/of diensten aanbiedt.

‘Vegan Friendly’ label + ledenpasvoordeel
De deelnemer die deels vegan producten en/of diensten aanbiedt en ledenpasvoordeel biedt aan leden van de NVV.

‘We’re Vegan’ label 
De deelnemer die een 100% vegan onderneming heeft en voldoet aan de aanvullende voorwaarden (zie de algemene voorwaarden).

‘We’re Vegan’ label + ledenpasvoordeel
De 100% vegan deelnemer die ledenpasvoordeel biedt aan leden van de NVV.